Find din lokale dyrlæge til dit kæledyr

08 januar 2021 Astrid Pedersen

Når familien bliver et pelset og firbenet medlem rigere, er det altid smart fra begyndelsen at få oprettet dyret hos en lokal dyrlæge. På den måde kan du altid være sikker på, at der står en professionel sundhedsperson parat, hvis der skulle ske noget med dyret, eller hvis det skulle gå hen og blive sygt. Og det er en god idé at vælge en dyrlæge tæt på.

Hvor finder jeg en kompetent dyrlæge i Midtjylland?

Er du bosat i nærheden af Grindsted, for eksempel Lamdrup, Stenderup, Hinnum, Vesterhede, Askær, Filskov eller Tofterup, kan du med stor fordel vælge Grindsted Dyreklinik som din dyrlæge i Grindsted.

Grindsted Dyreklinik er blandt de mere velrenommerede dyreklinikker på Billund egnen – og det med god grund. Hos Grindsted Dyreklinik finder du nemlig nogle af områdets dygtigste og mest engagerede dyrlæger, klinik assistenter og veterinær sygeplejersker som har bred erfaring med håndtering af familie dyr.

De veluddannede personaler har stor ekspertise inden for såvel diagnosticering og behandling af diverse sygdomme, dårligdomme og skader hos de mest almindelige kæledyr, for eksempel, hunde, katte, kaniner, marsvin og stuefugle.

Når du vælger Grindsted Dyreklinik som din dyrlæge i Grindsted kan du altid være sikker på at din firbenede eller bevingede ven får den mest omsorgsfulde og kompetente behandling. Grindsted Dyreklinik er, foruden bemandet med kompetent personale, medlem af et større dyrlæge netværk som repræsenterer mange forskellige kompetencer og speciale områder.

Det betyder at du altid vil kunne få hjælp til dit dyr uanset hvad det fejler – og det på alle tidspunkter af døgnet. Grindsted Dyreklinik er nemlig samtidig en del af et dyrlæge vagt samarbejde som sikrer at der altid er en vagthavende dyrlæge i den anden ende uanset hvornår på dagen du ringer.

Du kan læse mere om Grindsted Dyreklinik, og se klinikkens åbningstider, på hjemmesiden https://www.grindsteddyreklinik.dk/ 

Flere Nyheder