En tryg og kærlig kattepension

09 juli 2020 Michelle Løhde Nielsen

Mange katteejer har i perioder brug for at få passet deres kat. Måske har I en ferie eller et ophold i nærmeste fremtid? Her er en mulig løsning kattepension, som der efterhånden findes mange af landet over. 

Det er en kæmpe tilladssag at vælge dem, der skal passe ens kat, mens man er væk, og det kan derfor være svært at vælge. Katte kan være ret stressfølsomme, og det er derfor vigtigt, at det er et sted, der emmer af tryghed. Hvis I søger en kattepension i Frederikssund, så er Egedal Kattepension et rigtig godt valg, hvis I vil have ro i maven, når I afleverer jeres kat.

Vær sikker på behagelige og trygge omgivelser 

Når I vælger Egedal Kattepension til at passe jeres kat, mens I er væk, så er I sikret behagelige og trygge omgivelser for jeres kat. Her emmer der af ro, nærvær og omsorg, og jeres kat vil blive passet, som om den var hjemme. På den måde kan I slippe bekymringerne og slappe helt af, når I er afsted.

Hos Egedal Kattepension bliver der taget udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Det er helt op til jer, om jeres kat skal have en suite for sig selv eller en større en med andre katte. Uanset hvad så har alle suiter god plads, masser af lys samt huler og kradsetræer. Det perfekte sted for en kat.

Der er altid frisk vand og mad til rådighed, men der er også mulighed for, at I selv kan medbringe foder, hvis jeres kat foretrækker det.

Giv jeres kat et trygt og kærligt ophold 

Ved at vælge Egedal Kattepension kan I være sikre på, at jeres kat får et trygt og kærligt ophold. Kattepensionen drives af Katja, som i den grad er kvalificeret til at passe jeres kat. Hun har masser af erfaring med katte, pasning og pleje, og jeres kat er derfor i gode hænder.  

 

 

Flere Nyheder