Find det rette hundebur til din hund og bil

07 december 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du og din familie besluttet jer for at udvide familien med et firbenet medlem af typen som siger vov og logrer med halen? Så skal du belave dig på at I ikke må gå ned på udstyr. En hund kræver temmelig mange nyanskaffelser. Og det er ikke blot til boligen, i form af hundeseng, foderskåle og legetøj.

Du skal også ud og have fat i et solidt og stabilt hundebur til familiens bil. I hvert fald hvis din hund er meget større end en Chihuahua, en Pomeranian eller en Toy Puddel, som kan være i en transportkasse.

Hvorfor er det nødvendigt med et hundebur til bilen?

Måske har du en idé om at din søde og velopdragne hund sagtens kan sidde pænt på forsædet ved siden af dig mens du kører. Og ellers kan den ligge på bagsædet.

Men her skal du huske på at der kan opstå uforudsete hændelser selv på korte strækninger. En hund, som ikke er fastspændt i en transportkasse ved hjælp af sikkerhedsselen, eller anbragt i et sikkert hundebur, vil hurtigt kunne udgøre en stor risiko for din sikkerhed.

image

Ved et sammenstød eller en udskridning kan hunden med stor kraft blive slynget rundt i kabinen. Selv en lettere hund vil få tilføjet mange kilo til sin vægt på grund af de kræfter der er på spil i en sådan situation.

En hård opbremsning eller en undvige manøvre kan gøre hunden opskræmt så den vil forsøge at flygte, hvilket også er til fare for dig og dine familie – og andre trafikanter. Og det er yderst tvivlsomt om hunden kan slippe helskindet fra en sådan hændelse.

Find det bedste godkendte hundebur til bil online

Hos Billiga-Hundburar.se kan du se og bestille hundebure i alle størrelser og udformninger. Find et hundebur som passer til din hund og til din bil på https://billiga-hundburar.se/

 

Flere Nyheder