Guide: Hvornår bør jeg kontakte dyrlægen

23 oktober 2019 admin

Når du står med et sygt dyr, så er det meget normalt at blive bekymret. Rigtig mange er dog i tvivl om, hvornår det er på tide at kontakte dyrlægen. Dyr er forskellige, og det er dig, der kender dit kæledyr bedst. Derfor er det også dig, der bedst kan vurdere, om der kan være noget galt med dit kæledyr. Ændring i vaner er nemlig den bedste måde at opfange, at der er noget, der ikke er, som det bør være.

Disse signaler bør jeg reagere på hos mit kæledyr

Dyr er anderledes programmeret end os mennesker. Når der er noget galt med os, så søger vi hjælp. Dyr har de modsatte instinkter. De vil forsøge at skjule deres sygdom eller lidelser. Det skyldes, at det i naturen kan være farligt at udvise svaghed. Det kan både være farligt over for potentielle fjender, men det kan også føre til udstødelse fra flokken, da en flok ser et sygt dyr som en belastning. Derfor gør kæledyret alt for at undgå at vise tegn på sygdom. Når først du tydeligt kan se, at dyret er sygt, så er det ofte ret kritisk. Derfor gælder det om at lægge mærke til de små tegn:

  • Har dyret nedsat appetit
  • Drikker dyret væske som det plejer
  • Har dyret tabt sig
  • Er afføringen normal
  • Ser pelsen usoigneret ud
  • Virker dyret introvert og trækker sig – måske endda lidt aggressiv
  • Har dyret samme energi og humør, som det plejer.

 

 

Erfaren og servicemindet dyrlæge i København

Hvis dit kæledyr har en af ovennævnte ændringer i sin adfærd, så er det på tide at kontakte dyrlægen. Bor du i København eller omegn, så få fat i en lokal dyrlæge i København, så du hurtigt kan få tilset dit kæledyr. Der findes en rigtig professionel og kompetent dyrlæge i København, der har enorm viden og ekspertise i hunde, katte og andre kæledyr. Her er du sikker på at komme til hurtigt og få tilset dit kæledyr, så behandlingen kan påbegyndes. Desto hurtigere du reagerer, desto større chance for helbredelse.

Hos samme dyrlæge i København kan du også få foretaget rutinetjek, vaccinationer, kastrering osv. Til meget attraktive priser. Som en ekstra service, så kan du bestille tid til laserbehandling til dit dyr, der svarer lidt til når vi mennesker tager til fysioterapeut.

Flere Nyheder