Sådan køber du det bedste aktivitetslegetøj til din hund

29 oktober 2020 admin

Uanset om du har en hvalp eller en voksen hund, og uanset om dit kæledyr er af en stor eller en lille race, har den brug for aktivering, mentale udfordringer og stimulation af krop og hjerne for at være i trivsel. 

Der findes et stort udvalg af aktivitetslegetøj på nettet. Det er langt fra ligegyldigt, hvilket legetøj du køber til din firbenede ven. Du skal være opmærksom på både sundhed, sikkerhed og funktionalitet. 

Hvad er godt hundelegetøj? 

Når du køber aktivitetslegetøj, er det vigtigt, at du både forholder dig til kvaliteten og typen af materialer, ligesom du skal orientere dig mod design og størrelse af produkter. 

Til de store hunde er der f.eks. brug for legetøj i størrelse L eller XL, der er skabt til kæledyrenes vægt og aktivitetsniveau. 

Godt hundelegetøj er det, som:

  • Er lavet i sunde og ftalatfri materialer
  • Ikke forårsager tandskader hos dit kæledyr
  • Kan vælges i flere størrelser
  • Er designet til forskellige anvendelsesformål

Det bedste er at købe hundelegetøj hos en specialiseret forhandler på nettet, som primært forhandler udstyr og tilbehør til hunde og katte. Her kan du også finde en god hundeseng, godbidder, sikkerhedsudstyr til transport, foder og ikke mindst det bedste legetøj på markedet. 

Hos de kvalitetsbevidste forhandlere får du det største produktudvalg at vælge udstyr iblandt, og du kan vælge aktivitetslegetøj i forskellige størrelser. Det er af hensyn til kæledyrets sikkerhed, at du skal være særlig opmærksom på størrelsen. Du genkender det bedste legetøj på, at det designes i flere varianter, og at det er lavet af sunde og fleksible materialer. 

Hvilket hundelegetøj skal jeg vælge?

Aktivitetslegetøj til hunde og hvalpe opdeles i forskellige underkategorier. Der er produkter, som er egnet til træning, og der er tilbehør, som kan bruges til belønning, vandlege, hjernestimulation, kaste- og hentelege, underholdning indenfor samt hyggelige lege i haven. 

Når du vil sikre dig, at din hund (og dig selv) får størst glæde af legetøjet, skal du tage afsæt i dine formål med tilbehøret. Pivedyr til de store hunde er perfekte, når det kommer til at skabe motiverende og underholdende lege, mens de klassiske produkter såsom reb og bolde er ideelle, når det er fysisk træning, apporteringstræning eller kaste- og hentelegene, der er anvendelsesformålet. 

Har din skønne hund tendens til at være lidt for ivrig, når måltiderne serveres, kan du udfordre kæledyret ved fremover at servere nogle af måltiderne i en smart foderbold.  

De nyeste produktudgaver på markedet er hundelegetøj med flydende effekter. Det er det perfekte valg, når det er tilbehør til sommerferien, der skal i hus.

Flere Nyheder