Sæt hunden i et hundebur under transport i bil

07 december 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har I hund og bil i familien? Så bør I anskaffe et hundebur som passer til bilen såvel som til hunden.

Hvornår har jeg brug for et hundebur?

Et hundebur til familiens bil er en absolut nødvendighed hvis hunde skal transporteres. Uanset om I bare skal en kort smut forbi dyrlægen til sundhedstjek og vaccination, eller om I skal køre Danmark rundt på camping ferie, skal Fido anbringes i et sikkert og solidt hundebur, placeret bag i bilen.

Det er faktisk 100% uforsvarligt at have en løs hund i kabinen under kørsel. I tilfælde af et trafik uheld – selv af den forholdsvis milde slags – kan hunden udgøre en alvorlig risiko for familiens sikkerhed – og for sin egen.

image

En brat opbremsning eller et sammenstød kan, også selv om det sker ved lav forudgående hastighed, få katastrofale følger hvis der befinder sig en ikke fastspændt hund i kabinen. Hunden vil blive slynget fremad med stor kraft, og adskillige kilo vil blive føjet til hundens faktiske vægt.

En hund som sidder på forsædet ved siden af chaufføren vil sandsynligvis ryge gennem forruden og dermed ikke have gode chancer for overlevelse. En løs hund på bagsædet vil forvandles til et kraftigt og dødsensfarligt projektil. Din airbag er ikke til stor hjælp hvis du bliver ramt bagfra af selv en lille hund. Og derfor er det vigtigt at anskaffe et sikkert hundebur hvis ikke køreturen skal ende i tragedie.

Hvad koster et godkendt hundebur?

Den gode nyhed er at du ikke behøver at betale det hvide ud af øjnene for et robust og stabilt hundebur. Et sådant kan du nemlig erhverve gennem Billige-Hundebur.com, som har specialiseret sig inden for fremstilling og salg af kvalitets hundebure til lave priser. Klik ind på https://www.billige-hundebur.com/ og se det store udvalg af solide hundebur til alle biler – og hunde.

Flere Nyheder