Seriøs rideskole med professionelle ambitioner

28 november 2019 admin

Som seriøs rytter med et ambitiøst – måske endda professionelt – sigte, er det ikke alene nødvendigt at være i besiddelse af en god og velskolet hest og en vis portion talent. Det kræver tid og de rette kompetencer at udvikle dette talent. Og skal dette foregå på regulær basis, hvilket i reglen er nødvendigt for at vedligeholde og videre udvikle sin teknik, bør du tilbringe så megen tid som muligt i omgivelser, som matcher dine behov. For eksempel en rideskole med visioner og ambitioner, som svarer til dine, og som kan tilbyde undervisning og sparring på et professionelt og seriøst niveau.

Team Møllen – ridning i Haderslev for den dedikerede rytter med professionelle ambitioner

Hvis du leder efter en rideklub drevet af professionelle ildsjæle, som brænder for hestene og for den professionelle ridesport, kan du med fordel kigge forbi Ridecenter Møllen. Ridecenter Møllen huser nemlig den professionelle rideklub Team Møllen, som igennem mange år har profileret sig som professionel rideklub i det sydlige Danmark.

Ridecenter Møllen har sin fysiske beliggenhed mellem Haderslev og Christiansfeld, hvor den med sine lækre og top moderne faciliteter udgør de perfekte rammer for rideklubben Team Møllens udfoldelser. Du finder blandt andet springbaner, som lever op til internationale standarder, samt et super lækkert opvarmet ridehus og de bedste opstaldnings bokse, skulle du have behov for at opstalde din hest.

Stimulerende omgivelser for hest og for rytter

Ridecenter Møllen og Team Møllen er berømte verden over – hvert år strømmer ryttere og deres heste til fra nær og fjern for at få del i den højt profilerede og særdeles kompetente undervisning, som udbydes i rideklubben. Samtidig er det muligt at købe en af de velredne heste, som stedets berider på professionel vis har uddannet i dressur eller springning.

Du kan se samtlige heste til salg, og læse mere om Team Møllen og Ridecenter Møllen, på team-moellen.dk

Flere Nyheder